Rizuka

Staż : 1868 dni
Ranking ogólny : 873.
Fundusze : 5 188 891 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Kłusak francuski Gniada
11:00
Energia
73%
Zdrowie
65%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 17768.25

Wytrzymałość
1498.695
2997.39
Prędkość
1860.637
3721.27
Ujeżdżenie
1675.69
3351.38
Galop
480.3485
960.70
Kłus
2356.797
4713.59
Skoki
1011.96
2023.92
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 27 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: klaczWaga: 532 kg
Maść: Gniada Urodzona: 08.12.2021
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 2 381 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 02320
Wyścigi kłusem 0100
Biegi przełajowe 0087
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 14884.61
Wytrzymałość2514.94  Galop813.16
Prędkość3107.52  Kłus3936.70
Ujeżdżenie2810.74  Skoki1701.55
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2514.94
2514.94
2514.94
Prędkość
3107.52
3107.52
3107.52
3107.52
Ujeżdżenie
2810.74
2810.74
2810.74
Galop
813.164
813.164
Kłus
3936.7
3936.7
3936.7
3936.7
Skoki
1701.55
1701.55
1701.55
Ta klacz ma 1432 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

nie mam weny nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja