Luka

Staż : 481 dni
Ranking ogólny : 7804.
Fundusze : 6 588 424 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
11:00
Energia
76%
Zdrowie
81%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 8271.56

Wytrzymałość
358.8555
717.71
Prędkość
921.745
1843.49
Ujeżdżenie
1212.7315
2425.46
Galop
175.753
351.51
Kłus
60.742
121.48
Skoki
1405.952
2811.90
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 26 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 171 cm
Płeć: ogierWaga: 496 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 28.09.2021
Hodowca: Luka Zarobki: 4 309 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0556
Konkursy skoków 082038
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9094.71
Wytrzymałość1438.43  Galop1038.86
Prędkość1618.36  Kłus496.75
Ujeżdżenie2101.63  Skoki2400.66
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
80.96
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1438.43
1438.43
Prędkość
1618.36
1618.36
1618.36
Ujeżdżenie
2101.63
2101.63
2101.63
Galop
1038.87
1038.87
Kłus
496.759
496.759
Skoki
2400.66
2400.66
2400.66
Ten koń ma 852 gwiazdki doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +15, prędkość: +15, ujeżdżenie: +15, galop: +15, kłus: +15, Skoki: +15

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Do:
24 lipca 2025
Boks:
boks 1* poidło prysznic len
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 3*** klasyczne siodło 3*** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja