blues123

Staż : 1295 dni
Ranking ogólny : 542.
Fundusze : 1 804 661 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Quarter Horse Kasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
98%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 11885.77

Wytrzymałość
1625.145
3250.29
Prędkość
675.56
1351.12
Ujeżdżenie
1451.12
2902.24
Galop
936.175
1872.35
Kłus
203.7015
407.40
Skoki
1051.185
2102.37
Rasa: Quarter HorseWiek: 25 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: ogierWaga: 490 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 26.09.2021
Hodowca: blues123 Zarobki: 5 772 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 02105
Wyścigi kłusem 06163
Biegi przełajowe 017207
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0279
Potencjał genetyczny Suma: 9784.99
Wytrzymałość2583.00  Galop1549.33
Prędkość1116.07  Kłus534.93
Ujeżdżenie2261.11  Skoki1740.55
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2583
2583
2583
Prędkość
1116.07
1116.07
Ujeżdżenie
2261.11
2261.11
2261.11
Galop
1549.33
1549.33
Kłus
534.933
534.933
Skoki
1740.55
1740.55
1740.55
Ten koń ma 922 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Quatro nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja