ola123

Staż : 98 dni
Ranking ogólny : 3369.
Fundusze : 740 291 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Jasnokasztanowata
19:00
Energia
22%
Zdrowie
100%
Morale
99%

Umiejętności

Suma: 8244.18

Wytrzymałość
524.3435
1048.69
Prędkość
913.937
1827.87
Ujeżdżenie
984.799
1969.60
Galop
844.859
1689.72
Kłus
242.3145
484.63
Skoki
611.837
1223.67
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 13 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 459 kg
Maść: Jasnokasztanowata Urodzony: 29.06.2021
Hodowca: walkowiak123456 Zarobki: 1 682 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0394
Wyścigi kłusem 0586
Biegi przełajowe 0100
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0003
Potencjał genetyczny Suma: 10581.30
Wytrzymałość1584.60  Galop2042.02
Prędkość2209.06  Kłus579.39
Ujeżdżenie2377.37  Skoki1788.85
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
57.33
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1584.6
1584.6
Prędkość
2209.06
2209.06
2209.06
Ujeżdżenie
2377.37
2377.37
2377.37
Galop
2042.02
2042.02
2042.02
Kłus
579.396
579.396
Skoki
1788.85
1788.85
1788.85
Ten koń ma 1000 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Cold nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja