chogu

Staż : 1746 dni
Ranking ogólny : 362.
Fundusze : 1 609 820 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Kłusak francuski Kasztanowata
08:30
Energia
100%
Zdrowie
31%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13499.28

Wytrzymałość
1141
2282.00
Prędkość
1413.61
2827.22
Ujeżdżenie
1277.01
2554.02
Galop
195.509
391.02
Kłus
1956.4
3912.80
Skoki
766.11
1532.22
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 29 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: klaczWaga: 495 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 28.05.2021
Hodowca: ossaki Zarobki: 4 194 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 02610
Wyścigi kłusem 0026
Biegi przełajowe 0003
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 12946.25
Wytrzymałość2188.17  Galop707.99
Prędkość2702.65  Kłus3422.24
Ujeżdżenie2445.09  Skoki1480.10
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2188.18
2188.18
2188.18
Prędkość
2702.65
2702.65
2702.65
Ujeżdżenie
2445.09
2445.09
2445.09
Galop
707.992
707.992
Kłus
3422.24
3422.24
3422.24
3422.24
Skoki
1480.1
1480.1
Ta klacz ma 1238 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

13768.34 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja