Lavandula

Staż : 807 dni
Ranking ogólny : 923.
Fundusze : 1 384 026 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Izabelowata
09:00
Energia
100%
Zdrowie
63%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 860.48

Wytrzymałość
2.3145
4.63
Prędkość
13.016
26.03
Ujeżdżenie
332.106
664.21
Galop
39.8175
79.64
Kłus
13.0395
26.08
Skoki
29.9475
59.90
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 27 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 150 cm
Płeć: klaczWaga: 418 kg
Maść: Izabelowata Urodzona: 14.05.2021
Hodowca: Lavandula Zarobki: 173 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0001
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 4514.00
Wytrzymałość1160.55  Galop773.70
Prędkość386.85  Kłus387.30
Ujeżdżenie941.62  Skoki863.98
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-2.29
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Uranos
Matka: Gaja
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1160.55
1160.55
Prędkość
386.85
386.85
Ujeżdżenie
941.62
941.62
Galop
773.7
773.7
Kłus
387.3
387.3
Skoki
863.98
863.98
Ta klacz ma 395 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +10, prędkość: +10, ujeżdżenie: +10, galop: +10, kłus: +10, Skoki: +10

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
8 stycznia 2026
Boks:
boks 1* słoma
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 3*** klasyczne siodło 3*** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja