Koń wierzchowy Bashkir Curly Ciemnogniada Tobiano
11:00
Energia
74%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2051.64

Wytrzymałość
46.697
93.39
Prędkość
390.328
780.66
Ujeżdżenie
31.1985
62.40
Galop
25.3075
50.62
Kłus
515.112
1030.22
Skoki
17.1795
34.36
Rasa: Bashkir CurlyWiek: 16 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 155 cm
Płeć: klaczWaga: 439 kg
Maść: Ciemnogniada Tobiano Urodzona: 28.03.2021
Hodowca: zuz_rop Zarobki: 47 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0100
Potencjał genetyczny Suma: 8470.33
Wytrzymałość2238.75  Galop1028.25
Prędkość1439.75  Kłus1566.78
Ujeżdżenie1294.43  Skoki902.36
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
8.66
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: o 9461 ̷M̷A̷H̷
Matka: Carla DessBebies
Bashkir Curly
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2238.75
2238.75
2238.75
Prędkość
1439.75
1439.75
Ujeżdżenie
1294.43
1294.43
Galop
1028.25
1028.25
Kłus
1566.78
1566.78
Skoki
902.367
902.367
Ta klacz ma 789 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja