supernøva

Staż : 3548 dni
Ranking ogólny : 303.
Fundusze : 330 918 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Myszata
22:00
Energia
43%
Zdrowie
100%
Morale
83%

Umiejętności

Suma: 16633.23

Wytrzymałość
951.985
1903.97
Prędkość
1734.655
3469.31
Ujeżdżenie
1569.525
3139.05
Galop
2208.845
4417.69
Kłus
446.204
892.41
Skoki
1405.4
2810.80
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 12 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 512 kg
Maść: Myszata Urodzona: 09.03.2021
Hodowca: Martalla Zarobki: 2 817 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0344
Wyścigi kłusem 01733
Biegi przełajowe 0169
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 12695.50
Wytrzymałość1450.86  Galop3358.27
Prędkość2649.81  Kłus694.00
Ujeżdżenie2397.00  Skoki2145.55
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Trachea Fumar sin fuego
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1450.86
1450.86
Prędkość
2649.81
2649.81
2649.81
Ujeżdżenie
2397
2397
2397
Galop
3358.27
3358.27
3358.27
3358.27
Kłus
694.008
694.008
Skoki
2145.55
2145.55
2145.55
Ta klacz ma 1212 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja