Koń wierzchowy Koń holsztyński Kasztanowata
08:30
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 5430.65

Wytrzymałość
215.16
430.32
Prędkość
506.39
1012.78
Ujeżdżenie
957.71
1915.42
Galop
311.557
623.11
Kłus
64.817
129.63
Skoki
659.69
1319.38
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 6 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 505 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 28.01.2021
Hodowca: zajoncjestem Zarobki: 723 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0021
Wyścigi kłusem 0024
Biegi przełajowe 0252
Konkursy skoków 0204
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 7862.45
Wytrzymałość1149.34  Galop1015.94
Prędkość1424.52  Kłus430.80
Ujeżdżenie1766.00  Skoki2075.84
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-8.70
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Matka Kura Dzikie CMUJe
Koń holsztyński
50.0%
Koń hanowerski
50.0%

Jakość

Wytrzymałość
1149.35
1149.35
Prędkość
1424.52
1424.52
Ujeżdżenie
1766
1766
1766
Galop
1015.94
1015.94
Kłus
430.8
430.8
Skoki
2075.84
2075.84
2075.84
Ten koń ma 729 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Olaf nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja