Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Bułana
16:00
Energia
30%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7161.12

Wytrzymałość
385.2525
770.50
Prędkość
682.6995
1365.40
Ujeżdżenie
711.7585
1423.52
Galop
964.6885
1929.38
Kłus
211.8905
423.78
Skoki
624.272
1248.54
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 6 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 470 kg
Maść: Bułana Urodzony: 14.01.2021
Hodowca: Czerwone jabłko Zarobki: 200 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0011
Biegi przełajowe 0200
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0010
Potencjał genetyczny Suma: 12173.53
Wytrzymałość1391.26  Galop3219.30
Prędkość2540.67  Kłus665.76
Ujeżdżenie2299.56  Skoki2056.96
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-33.61
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1391.26
1391.26
Prędkość
2540.68
2540.68
2540.68
Ujeżdżenie
2299.56
2299.56
2299.56
Galop
3219.3
3219.3
3219.3
3219.3
Kłus
665.763
665.763
Skoki
2056.97
2056.97
2056.97
Ten koń ma 1160 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique2xvioletblanc2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xvioletblanc2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xviolet2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonuscouleurKolor

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Franek nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja