Nutella027

Staż : 201 dni
Ranking ogólny : 21130.
Fundusze : 4 088 406 equus
Historia właścicieli
normal
19:00
Energia
15%
Zdrowie
100%
Morale
95%

Umiejętności

Suma: 9808.80

Wytrzymałość
222.682
445.36
Prędkość
862.785
1725.57
Ujeżdżenie
1372.3525
2744.70
Galop
1849.5905
3699.18
Kłus
133.5955
267.19
Skoki
463.395
926.79
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 9 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 469 kg
Maść: Kara Urodzona: 06.01.2021
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 569 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0002
Wyścigi kłusem 0100
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0200
Zawody w ujeżdżeniu 0012
Potencjał genetyczny Suma: 12298.54
Wytrzymałość1404.94  Galop3254.10
Prędkość2566.38  Kłus672.71
Ujeżdżenie2322.54  Skoki2077.87
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
35.14
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 20 [구미호뎐 316.51 Prodżekt
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1404.94
1404.94
Prędkość
2566.38
2566.38
2566.38
Ujeżdżenie
2322.54
2322.54
2322.54
Galop
3254.1
3254.1
3254.1
3254.1
Kłus
672.712
672.712
Skoki
2077.87
2077.87
2077.87
Ta klacz ma 1173 gwiazdki doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

tapisclassique2xnoir2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

pommevintageJabłko vintage

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11


Ośrodek jeździecki

Zoe nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja