martens

Staż : 1343 dni
Ranking ogólny : 1045.
Fundusze : 468 092 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Ciemnokasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
84%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 3064.07

Wytrzymałość
211.921
423.84
Prędkość
276.176
552.35
Ujeżdżenie
394.677
789.35
Galop
124.2625
248.53
Kłus
74.78
149.56
Skoki
450.219
900.44
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 26 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: klaczWaga: 497 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 03.12.2020
Hodowca: martens Zarobki: 580 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0050
Biegi przełajowe 0084
Konkursy skoków 0006
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 7303.61
Wytrzymałość1153.16  Galop835.20
Prędkość1300.08  Kłus398.79
Ujeżdżenie1688.06  Skoki1928.29
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-1.55
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1153.16
1153.16
Prędkość
1300.09
1300.09
Ujeżdżenie
1688.06
1688.06
1688.06
Galop
835.209
835.209
Kłus
398.797
398.797
Skoki
1928.29
1928.29
1928.29
Ta klacz ma 673 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

pchanKo nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja