Smerfik23

Staż : 746 dni
Ranking ogólny : 4920.
Fundusze : 11 630 790 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Siwa Jabłkowita
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 10681.99

Wytrzymałość
134.709
269.42
Prędkość
1208.535
2417.07
Ujeżdżenie
1268.185
2536.37
Galop
1799.13
3598.26
Kłus
44.1835
88.37
Skoki
886.25
1772.50
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 9 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 481 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 29.09.2020
Hodowca: Smerfik23 Zarobki: 756 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0004
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 11515.96
Wytrzymałość1316.46  Galop3042.54
Prędkość2404.40  Kłus630.20
Ujeżdżenie2175.79  Skoki1946.57
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
49.41
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1316.46
1316.46
Prędkość
2404.4
2404.4
2404.4
Ujeżdżenie
2175.79
2175.79
2175.79
Galop
3042.54
3042.54
3042.54
Kłus
630.201
630.201
Skoki
1946.57
1946.57
1946.57
Ten koń ma 1095 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Ogier 11 515 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja