Caramel

Staż : 972 dni
Ranking ogólny : 2922.
Fundusze : 4 701 220 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Knabstrup Tarantowaty leopard
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
86%

Umiejętności

Suma: 13222.97

Wytrzymałość
605.695
1211.39
Prędkość
756.58
1513.16
Ujeżdżenie
1665.255
3330.51
Galop
981.8
1963.60
Kłus
1319.725
2639.45
Skoki
1282.43
2564.86
Rasa: KnabstrupWiek: 12 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: ogierWaga: 463 kg
Maść: Tarantowaty leopard Urodzony: 10.07.2020
Hodowca: Isabelli Zarobki: 983 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0022
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 02510
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 11029.74
Wytrzymałość1006.70  Galop1637.03
Prędkość1259.56  Kłus2203.28
Ujeżdżenie2782.37  Skoki2140.80
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1006.7
1006.7
Prędkość
1259.56
1259.56
Ujeżdżenie
2782.37
2782.37
2782.37
Galop
1637.03
1637.03
1637.03
Kłus
2203.28
2203.28
2203.28
Skoki
2140.8
2140.8
2140.8
Ten koń ma 1046 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique2xrouge2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xrougeblanc2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xrouge2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonuscouleurKolor

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Flawers nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja