maja33500

Staż : 1058 dni
Ranking ogólny : 3254.
Fundusze : 12 046 932 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
19:30
Energia
25%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7509.06

Wytrzymałość
455.747
911.49
Prędkość
711.985
1423.97
Ujeżdżenie
800.0095
1600.02
Galop
771.3845
1542.77
Kłus
327.987
655.97
Skoki
687.415
1374.83
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 9 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 159 cm
Płeć: ogierWaga: 485 kg
Maść: Gniada Urodzony: 04.07.2020
Hodowca: maja33500 Zarobki: 36 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0001
Biegi przełajowe 0010
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 11033.83
Wytrzymałość1402.36  Galop2221.46
Prędkość2199.57  Kłus1024.77
Ujeżdżenie2229.03  Skoki1956.63
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
19.03
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1402.36
1402.36
Prędkość
2199.57
2199.57
2199.57
Ujeżdżenie
2229.03
2229.03
2229.03
Galop
2221.47
2221.47
2221.47
Kłus
1024.77
1024.77
Skoki
1956.63
1956.63
1956.63
Ten koń ma 1046 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 11033.83 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja