dionka

Staż : 5186 dni
Ranking ogólny : 76.
Fundusze : 10 067 781 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Jasnosiwa
08:30
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3354.04

Wytrzymałość
58.3225
116.64
Prędkość
601.81
1203.62
Ujeżdżenie
741.56
1483.12
Galop
137.5595
275.12
Kłus
26.186
52.37
Skoki
111.5805
223.16
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: ogierWaga: 483 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzony: 14.05.2020
Hodowca: szyszkazuzanna Zarobki: 95 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0020
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0010
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10026.73
Wytrzymałość1790.12  Galop1829.30
Prędkość2097.34  Kłus619.88
Ujeżdżenie1944.77  Skoki1745.32
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-43.56
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1790.12
1790.12
1790.12
Prędkość
2097.34
2097.34
2097.34
Ujeżdżenie
1944.77
1944.77
1944.77
Galop
1829.3
1829.3
1829.3
Kłus
619.88
619.88
Skoki
1745.32
1745.32
1745.32
Ten koń ma 945 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja