Hustla16

Staż : 554 dni
Ranking ogólny : 6594.
Fundusze : 20 715 943 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnogniada
10:30
Energia
79%
Zdrowie
100%
Morale
97%

Umiejętności

Suma: 11292.94

Wytrzymałość
539.91
1079.82
Prędkość
1112.1725
2224.34
Ujeżdżenie
1201.3425
2402.68
Galop
1536.6625
3073.32
Kłus
283.281
566.56
Skoki
973.1
1946.20
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 9 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: klaczWaga: 498 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzona: 30.04.2020
Hodowca: Hustla16 Zarobki: 1 386 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0120
Wyścigi kłusem 0250
Biegi przełajowe 0020
Konkursy skoków 0112
Zawody w ujeżdżeniu 0210
Potencjał genetyczny Suma: 10632.68
Wytrzymałość1215.08  Galop2809.82
Prędkość2219.44  Kłus582.20
Ujeżdżenie2008.44  Skoki1797.68
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
46.76
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1215.09
1215.09
Prędkość
2219.45
2219.45
2219.45
Ujeżdżenie
2008.44
2008.44
2008.44
Galop
2809.82
2809.82
2809.82
Kłus
582.203
582.203
Skoki
1797.68
1797.68
1797.68
Ta klacz ma 1005 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Klacz nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja