Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
09:15
Energia
100%
Zdrowie
81%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 6280.50

Wytrzymałość
331.8205
663.64
Prędkość
616.725
1233.45
Ujeżdżenie
600.64
1201.28
Galop
880.77
1761.54
Kłus
161.4455
322.89
Skoki
548.85
1097.70
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 26 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 506 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 03.05.2020
Hodowca: jabuko11 Zarobki: 34 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9725.23
Wytrzymałość1111.40  Galop2569.41
Prędkość2030.05  Kłus532.96
Ujeżdżenie1837.16  Skoki1644.24
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
30.03
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: kl.9403.08 Anglikowe pole
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1111.4
1111.4
Prędkość
2030.05
2030.05
2030.05
Ujeżdżenie
1837.16
1837.16
1837.16
Galop
2569.41
2569.41
2569.41
Kłus
532.967
532.967
Skoki
1644.24
1644.24
1644.24
Ten koń ma 916 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja