16:00
Energia
27%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13526.46

Wytrzymałość
773.91
1547.82
Prędkość
1412.645
2825.29
Ujeżdżenie
1275.595
2551.19
Galop
1785.12
3570.24
Kłus
373.4285
746.86
Skoki
1142.53
2285.06
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 17 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: klaczWaga: 484 kg
Maść: Cremello Urodzona: 24.04.2020
Hodowca: Eʀʏᴛʜʀᴇᴀ Zarobki: 8 400 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01965
Wyścigi kłusem 0673
Biegi przełajowe 01271
Konkursy skoków 0120
Zawody w ujeżdżeniu 048165
Potencjał genetyczny Suma: 10443.34
Wytrzymałość1193.69  Galop2758.75
Prędkość2180.48  Kłus571.95
Ujeżdżenie1972.51  Skoki1765.95
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1193.69
1193.69
Prędkość
2180.48
2180.48
2180.48
Ujeżdżenie
1972.51
1972.51
1972.51
Galop
2758.75
2758.75
2758.75
Kłus
571.957
571.957
Skoki
1765.95
1765.95
1765.95
Ta klacz ma 988 gwiazdek doskonałości.

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

ᴀxɪᴀɴᴀ nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja