MMMagda

Staż : 1998 dni
Ranking ogólny : 10912.
Fundusze : 1 929 541 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń lipicański Siwa Jabłkowita
08:00
Energia
100%
Zdrowie
24%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 6540.29

Wytrzymałość
515.6
1031.20
Prędkość
770.785
1541.57
Ujeżdżenie
875.98
1751.96
Galop
579.15
1158.30
Kłus
365.1565
730.31
Skoki
163.4725
326.94
Rasa: Koń lipicańskiWiek: 30 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 537 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzona: 24.03.2020
Hodowca: dionka Zarobki: 9 365 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0243021
Wyścigi kłusem 02313
Biegi przełajowe 0332
Konkursy skoków 0383
Zawody w ujeżdżeniu 0215
Potencjał genetyczny Suma: 5931.59
Wytrzymałość941.81  Galop1053.50
Prędkość1375.59  Kłus677.36
Ujeżdżenie1557.24  Skoki326.08
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
941.812
941.812
Prędkość
1375.59
1375.59
Ujeżdżenie
1557.24
1557.24
Galop
1053.5
1053.5
Kłus
677.364
677.364
Skoki
326.085
326.085
Ta klacz ma 536 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Otomani nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja