aisho

Staż : 520 dni
Ranking ogólny : 20279.
Fundusze : 760 022 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Siwa Jabłkowita
08:30
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 3502.12

Wytrzymałość
19.7765
39.55
Prędkość
604.83
1209.66
Ujeżdżenie
135.689
271.38
Galop
857.455
1714.91
Kłus
12.416
24.83
Skoki
120.8945
241.79
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: klaczWaga: 491 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzona: 14.03.2020
Hodowca: aisho

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Barrel racing 0000
Cutting 0000
Trail class 0000
Reining 0000
Western pleasure 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10389.64
Wytrzymałość1404.31  Galop2333.27
Prędkość2167.64  Kłus704.82
Ujeżdżenie2003.19  Skoki1776.41
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-39.62
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: adios « Z odległej galaktyki »
Koń pełnej krwi angielskiej
74.7%
Criollo
12.7%
Selle français
12.7%

Jakość

Wytrzymałość
1404.31
1404.31
Prędkość
2167.64
2167.64
2167.64
Ujeżdżenie
2003.19
2003.19
2003.19
Galop
2333.27
2333.27
2333.27
Kłus
704.823
704.823
Skoki
1776.41
1776.41
1776.41
Ta klacz ma 982 gwiazdki doskonałości.

bridewestern1x1* Westernowa uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

sellewestern2x2** Westernowe siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapiswestern2xvioletblanc2** czaprak do jazdy Western

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

bon bon chocolat nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationwesternTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Westernowym.

Rozmnażanie

Informacja