raafcio

Staż : 196 dni
Ranking ogólny : 3200.
Fundusze : 1 747 478 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
11:00
Energia
77%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7796.11

Wytrzymałość
470.4905
940.98
Prędkość
821.777
1643.55
Ujeżdżenie
738.48
1476.96
Galop
987.187
1974.37
Kłus
218.5955
437.19
Skoki
661.525
1323.05
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 12 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: klaczWaga: 469 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 23.02.2020
Hodowca: Dracarys Zarobki: 30 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0002
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10003.08
Wytrzymałość1143.33  Galop2641.69
Prędkość2088.12  Kłus547.88
Ujeżdżenie1890.18  Skoki1691.86
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
37.87
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1143.34
1143.34
Prędkość
2088.12
2088.12
2088.12
Ujeżdżenie
1890.18
1890.18
1890.18
Galop
2641.69
2641.69
2641.69
Kłus
547.887
547.887
Skoki
1691.86
1691.86
1691.86
Ta klacz ma 944 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K/Anglik/10003.08s nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja