Shisui

Staż : 4863 dni
Ranking ogólny : 338.
Fundusze : 293 923 143 equus
Historia właścicieli
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 6350.74

Wytrzymałość
277.766
555.53
Prędkość
637.695
1275.39
Ujeżdżenie
685.83
1371.66
Galop
501.435
1002.87
Kłus
332.42
664.84
Skoki
740.225
1480.45
Rasa: Kuc nowofunlandzkiWiek: 10 lat 10 miesięcy
Gatunek: KucWzrost: 142 cm
Płeć: ogierWaga: 436 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 15.01.2020
Hodowca: Shisui Zarobki: 2 294 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 01096
Konkursy skoków 01800
Zawody w ujeżdżeniu 0005
Potencjał genetyczny Suma: 5916.08
Wytrzymałość515.13  Galop934.99
Prędkość1191.63  Kłus616.66
Ujeżdżenie1278.29  Skoki1379.36
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
515.132
515.132
Prędkość
1191.63
1191.63
Ujeżdżenie
1278.29
1278.29
Galop
934.997
934.997
Kłus
616.667
616.667
Skoki
1379.36
1379.36
Ten koń ma 534 gwiazdki doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 5916.08 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja