CoIora

Staż : 473 dni
Ranking ogólny : 7703.
Fundusze : 252 964 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
23:00
Energia
30%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1344.13

Wytrzymałość
24.179
48.36
Prędkość
34.631
69.26
Ujeżdżenie
505.951
1011.90
Galop
55.2895
110.58
Kłus
13.363
26.73
Skoki
38.6535
77.31
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 3 lata 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 519 kg
Maść: Cremello Urodzony: 15.12.2019
Hodowca: Julianna2005 Zarobki: 1 000 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 8534.40
Wytrzymałość1096.09  Galop2174.16
Prędkość1685.78  Kłus485.90
Ujeżdżenie1633.93  Skoki1458.52
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-68.18
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Wiking Royal London
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
91.0%
Cob Irlandzki
6.3%
Quarter Horse
2.8%

Jakość

Wytrzymałość
1096.1
1096.1
Prędkość
1685.78
1685.78
1685.78
Ujeżdżenie
1633.93
1633.93
1633.93
Galop
2174.16
2174.16
2174.16
Kłus
485.908
485.908
Skoki
1458.52
1458.52
Ten koń ma 796 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Kubi nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja