Coffee

Staż : 3534 dni
Ranking ogólny : 603.
Fundusze : 81 350 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnokasztanowata

K

11:00
Energia
73%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1249.64

Wytrzymałość
41.7155
83.43
Prędkość
83.8485
167.70
Ujeżdżenie
82.312
164.62
Galop
335.1805
670.36
Kłus
20.0325
40.06
Skoki
61.73
123.46
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 23 lata
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 475 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 27.10.2019
Hodowca: Emerytowany hodowca

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 7910.16
Wytrzymałość903.78  Galop2089.94
Prędkość1651.04  Kłus434.01
Ujeżdżenie1493.97  Skoki1337.41
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-15.36
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 20 Mr. Clay
Matka: Krezus Junior
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
903.788
903.788
Prędkość
1651.04
1651.04
1651.04
Ujeżdżenie
1493.97
1493.97
Galop
2089.94
2089.94
2089.94
Kłus
434.011
434.011
Skoki
1337.41
1337.41
Ta klacz ma 734 gwiazdki doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +8, prędkość: +8, ujeżdżenie: +8, galop: +8, kłus: +8, Skoki: +8

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Do:
12 listopada 2025
Boks:
boks 1*

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja