Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
16:00
Energia
32%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3880.79

Wytrzymałość
273.3215
546.64
Prędkość
437.858
875.72
Ujeżdżenie
467.1325
934.26
Galop
539.54
1079.08
Kłus
104.6265
209.25
Skoki
117.9175
235.84
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 10 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 467 kg
Maść: Gniada Urodzona: 11.07.2019
Hodowca: agaciszon7 Zarobki: 1 882 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01875
Wyścigi kłusem 0100
Biegi przełajowe 0010
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0121
Potencjał genetyczny Suma: 5489.62
Wytrzymałość845.60  Galop1231.01
Prędkość1087.83  Kłus301.48
Ujeżdżenie1065.92  Skoki957.75
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
85.81
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Vanya
Koń achał-tekiński
50.0%
Koń pełnej krwi angielskiej
50.0%

Jakość

Wytrzymałość
845.602
845.602
Prędkość
1087.84
1087.84
Ujeżdżenie
1065.92
1065.92
Galop
1231.01
1231.01
Kłus
301.488
301.488
Skoki
957.758
957.758
Ta klacz ma 492 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

clochesKaloszki

prędkość: +6, ujeżdżenie: +6, Skoki: +6

longeLonża

ujeżdżenie: +12, galop: +10, kłus: +10

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Charlett nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja