miryda

Staż : 4810 dni
Ranking ogólny : 19.
Fundusze : 17 251 891 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń czystej krwi arabskiej Siwa Jabłkowita
15:30
Energia
22%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 6303.67

Wytrzymałość
656.805
1313.61
Prędkość
828.295
1656.59
Ujeżdżenie
595.435
1190.87
Galop
532.925
1065.85
Kłus
176.5145
353.03
Skoki
361.8595
723.72
Rasa: Koń czystej krwi arabskiejWiek: 10 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: ogierWaga: 461 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 24.04.2019
Hodowca: miryda Zarobki: 1 888 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0372
Wyścigi kłusem 0083
Biegi przełajowe 0209
Konkursy skoków 0010
Zawody w ujeżdżeniu 0390
Potencjał genetyczny Suma: 5387.83
Wytrzymałość1124.77  Galop911.19
Prędkość1420.80  Kłus296.03
Ujeżdżenie1019.09  Skoki615.93
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
70.12
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Koń czystej krwi arabskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1124.77
1124.77
Prędkość
1420.8
1420.8
Ujeżdżenie
1019.09
1019.09
Galop
911.198
911.198
Kłus
296.033
296.033
Skoki
615.938
615.938
Ten koń ma 482 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

6303.67 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja