Milczek

Staż : 1609 dni
Ranking ogólny : 7214.
Fundusze : 19 941 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Ciemnogniada
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 5629.99

Wytrzymałość
130.412
260.82
Prędkość
351.3165
702.63
Ujeżdżenie
891.12
1782.24
Galop
601.455
1202.91
Kłus
777.635
1555.27
Skoki
63.0565
126.11
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 9 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: ogierWaga: 484 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzony: 16.07.2020
Hodowca: Milczek Zarobki: 1 292 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 02041
Potencjał genetyczny Suma: 5504.47
Wytrzymałość621.16  Galop990.95
Prędkość863.28  Kłus1276.48
Ujeżdżenie1465.03  Skoki287.55
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
98.01
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Koń luzytański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
621.16
621.16
Prędkość
863.286
863.286
Ujeżdżenie
1465.03
1465.03
Galop
990.956
990.956
Kłus
1276.48
1276.48
Skoki
287.553
287.553
Ten koń ma 494 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

ogier 5504 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja