yomemento

Staż : 204 dni
Ranking ogólny : 13772.
Fundusze : 1 878 146 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
96%

Umiejętności

Suma: 6711.62

Wytrzymałość
410.514
821.03
Prędkość
749.28
1498.56
Ujeżdżenie
753.39
1506.78
Galop
1054.835
2109.67
Kłus
114.33
228.66
Skoki
273.4625
546.92
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 6 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 531 kg
Maść: Gniada Urodzona: 29.03.2019
Hodowca: yomemento

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 7912.59
Wytrzymałość903.85  Galop2090.23
Prędkość1651.46  Kłus434.23
Ujeżdżenie1494.84  Skoki1337.96
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-2.54
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
903.854
903.854
Prędkość
1651.46
1651.46
1651.46
Ujeżdżenie
1494.84
1494.84
Galop
2090.24
2090.24
2090.24
Kłus
434.237
434.237
Skoki
1337.96
1337.96
Ta klacz ma 735 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nu wa nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja