krejzolowy

Staż : 2437 dni
Ranking ogólny : 645.
Fundusze : 419 393 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Ciemnokasztanowata
11:00
Energia
75%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 8557.44

Wytrzymałość
702.865
1405.73
Prędkość
798.72
1597.44
Ujeżdżenie
1033.1965
2066.39
Galop
445.0925
890.18
Kłus
108.3185
216.64
Skoki
1190.526
2381.05
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 10 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: ogierWaga: 538 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzony: 15.01.2019
Hodowca: beatac15 Zarobki: 2 296 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0012
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 02110
Konkursy skoków 0514
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 7425.51
Wytrzymałość1172.92  Galop847.99
Prędkość1319.14  Kłus407.50
Ujeżdżenie1708.24  Skoki1969.71
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1172.92
1172.92
Prędkość
1319.14
1319.14
Ujeżdżenie
1708.24
1708.24
1708.24
Galop
847.994
847.994
Kłus
407.505
407.505
Skoki
1969.71
1969.71
1969.71
Ten koń ma 684 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

#### 262 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja