DOLCEVITA

Staż : 4962 dni
Ranking ogólny : 11.
Fundusze : 2 995 183 298 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Myszata Tobiano
21:30
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2971.41

Wytrzymałość
581.6255
1163.25
Prędkość
57.9445
115.89
Ujeżdżenie
362.1015
724.20
Galop
96.2575
192.51
Kłus
58.021
116.04
Skoki
329.757
659.51
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 5 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 156 cm
Płeć: ogierWaga: 445 kg
Maść: Myszata Tobiano Urodzony: 02.01.2019
Hodowca: Emerytowany hodowca

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 5390.99
Wytrzymałość1384.30  Galop923.79
Prędkość461.89  Kłus462.56
Ujeżdżenie1126.82  Skoki1031.61
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-33.56
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1384.3
1384.3
Prędkość
461.895
461.895
Ujeżdżenie
1126.82
1126.82
Galop
923.792
923.792
Kłus
462.568
462.568
Skoki
1031.62
1031.62
Ten koń ma 483 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 5309.99 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja