Koń wierzchowy Koń luzytański Siwa Jabłkowita
18:00
Energia
22%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1096.83

Wytrzymałość
213.615
427.23
Prędkość
202.2355
404.47
Ujeżdżenie
59.658
119.32
Galop
42.2245
84.45
Kłus
14.87
29.74
Skoki
15.812
31.62
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 3 lata 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: ogierWaga: 459 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 11.11.2018
Hodowca: Pietrucha118

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 6001.11
Wytrzymałość679.36  Galop1081.43
Prędkość942.81  Kłus1395.49
Ujeżdżenie1587.91  Skoki314.09
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-81.36
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
679.366
679.366
Prędkość
942.818
942.818
Ujeżdżenie
1587.91
1587.91
Galop
1081.43
1081.43
Kłus
1395.49
1395.49
Skoki
314.095
314.095
Ten koń ma 543 gwiazdki doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

clochesKaloszki

prędkość: +6, ujeżdżenie: +6, Skoki: +6

eperonsOstrogi

wytrzymałość: +9, prędkość: +9, ujeżdżenie: +9, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

longeLonża

ujeżdżenie: +12, galop: +10, kłus: +10

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Helsinki 6001.11 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja