Koń wierzchowy Koń luzytański Siwa Jabłkowita
18:30
Energia
25%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3687.84

Wytrzymałość
88.608
177.22
Prędkość
139.0055
278.01
Ujeżdżenie
609.9295
1219.86
Galop
413.1065
826.21
Kłus
552.855
1105.71
Skoki
40.414
80.83
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 11 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 161 cm
Płeć: klaczWaga: 463 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzona: 02.06.2019
Hodowca: Dżokejka 12 Zarobki: 1 506 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0012
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 02300
Potencjał genetyczny Suma: 3960.63
Wytrzymałość447.81  Galop713.22
Prędkość623.31  Kłus922.58
Ujeżdżenie1046.18  Skoki207.51
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
96.27
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Adrianna z Leśnego Spa ®
Koń luzytański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
447.813
447.813
Prędkość
623.315
623.315
Ujeżdżenie
1046.18
1046.18
Galop
713.226
713.226
Kłus
922.584
922.584
Skoki
207.513
207.513
Ta klacz ma 339 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

C K (n) pg3960.63 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja