Milczek

Staż : 1609 dni
Ranking ogólny : 7214.
Fundusze : 19 941 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Ciemnogniada
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
87%

Umiejętności

Suma: 4943.81

Wytrzymałość
266.808
533.62
Prędkość
389.02
778.04
Ujeżdżenie
659.735
1319.47
Galop
445.1315
890.26
Kłus
581.87
1163.74
Skoki
129.338
258.68
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 17 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: ogierWaga: 507 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzony: 29.04.2018
Hodowca: Milczek Zarobki: 2 685 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0001
Biegi przełajowe 0065
Konkursy skoków 0003
Zawody w ujeżdżeniu 02240
Potencjał genetyczny Suma: 4065.10
Wytrzymałość459.61  Galop731.96
Prędkość638.65  Kłus946.13
Ujeżdżenie1075.59  Skoki213.13
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: 30LAT + 2900 UM
Koń luzytański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
459.618
459.618
Prędkość
638.65
638.65
Ujeżdżenie
1075.6
1075.6
Galop
731.967
731.967
Kłus
946.133
946.133
Skoki
213.135
213.135
Ten koń ma 349 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

ogier 4065 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja