Kociara339

Staż : 1083 dni
Ranking ogólny : 9087.
Fundusze : 944 751 equus
Historia właścicieli
normal
18:30
Energia
51%
Zdrowie
100%
Morale
84%

Umiejętności

Suma: 6548.41

Wytrzymałość
519.725
1039.45
Prędkość
583.985
1167.97
Ujeżdżenie
757.035
1514.07
Galop
367.7575
735.51
Kłus
180.995
361.99
Skoki
864.71
1729.42
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 13 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 171 cm
Płeć: ogierWaga: 523 kg
Maść: Gniada Urodzony: 16.03.2018
Hodowca: karolina599 Zarobki: 2 951 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0104
Wyścigi kłusem 0501
Biegi przełajowe 02032
Konkursy skoków 0116
Zawody w ujeżdżeniu 0011
Potencjał genetyczny Suma: 5429.06
Wytrzymałość858.88  Galop620.71
Prędkość966.08  Kłus298.28
Ujeżdżenie1252.72  Skoki1432.37
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
858.881
858.881
Prędkość
966.085
966.085
Ujeżdżenie
1252.72
1252.72
Galop
620.715
620.715
Kłus
298.288
298.288
Skoki
1432.37
1432.37
Ten koń ma 486 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

pommevintageJabłko vintage

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11


Ośrodek jeździecki

O//5429.06 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja