Wikuśka123

Staż : 1157 dni
Ranking ogólny : 2964.
Fundusze : 6 552 276 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Cremello
10:30
Energia
67%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 6002.71

Wytrzymałość
338.851
677.70
Prędkość
470.379
940.76
Ujeżdżenie
795.67
1591.34
Galop
539.195
1078.39
Kłus
700.58
1401.16
Skoki
156.6785
313.36
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 15 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: klaczWaga: 532 kg
Maść: Cremello Urodzona: 31.10.2017
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 3 922 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0010
Wyścigi kłusem 0010
Biegi przełajowe 0482
Konkursy skoków 0355
Zawody w ujeżdżeniu 02145
Potencjał genetyczny Suma: 5094.30
Wytrzymałość576.52  Galop918.30
Prędkość800.90  Kłus1185.30
Ujeżdżenie1346.47  Skoki266.80
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
72.07
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: o N&A Project
Matka: K 5094.14 / 43 N&A Project
Koń luzytański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
576.52
576.52
Prędkość
800.9
800.9
Ujeżdżenie
1346.47
1346.47
Galop
918.303
918.303
Kłus
1185.3
1185.3
Skoki
266.804
266.804
Ta klacz ma 452 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 5094.30 / 47 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja