pusia2137

Staż : 613 dni
Ranking ogólny : 7971.
Fundusze : 4 208 203 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
11:00
Energia
79%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2398.73

Wytrzymałość
45.499
91.00
Prędkość
282.7745
565.55
Ujeżdżenie
318.8475
637.70
Galop
429.306
858.61
Kłus
24.4685
48.94
Skoki
98.468
196.94
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 492 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 31.10.2017
Hodowca: pusia2137

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 4134.44
Wytrzymałość471.90  Galop1093.26
Prędkość862.55  Kłus226.85
Ujeżdżenie780.95  Skoki698.90
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-35.80
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
471.907
471.907
Prędkość
862.553
862.553
Ujeżdżenie
780.956
780.956
Galop
1093.26
1093.26
Kłus
226.854
226.854
Skoki
698.909
698.909
Ta klacz ma 357 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Angielka 4134.44 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja