Goner

Staż : 1326 dni
Ranking ogólny : 1620.
Fundusze : 1 502 818 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Cremello
12:00
Energia
37%
Zdrowie
100%
Morale
92%

Umiejętności

Suma: 1628.32

Wytrzymałość
4.3
8.60
Prędkość
11.5345
23.07
Ujeżdżenie
397.7585
795.52
Galop
272.115
544.23
Kłus
111.8185
223.64
Skoki
16.6355
33.27
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 10 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: klaczWaga: 517 kg
Maść: Cremello Urodzona: 04.03.2017
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 86 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0002
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3939.65
Wytrzymałość445.81  Galop710.22
Prędkość619.39  Kłus916.52
Ujeżdżenie1041.42  Skoki206.27
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
22.03
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Koń luzytański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
445.81
445.81
Prędkość
619.39
619.39
Ujeżdżenie
1041.42
1041.42
Galop
710.229
710.229
Kłus
916.524
916.524
Skoki
206.275
206.275
Ta klacz ma 337 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

MAŚĆ+CIĄŻA+PG OJCA!! nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja