Mhorse

Staż : 4528 dni
Ranking ogólny : 883.
Fundusze : 786 918 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Myszata
13:00
Energia
26%
Zdrowie
53%
Morale
78%

Umiejętności

Suma: 217.09

Wytrzymałość
14.997
29.99
Prędkość
26.864
53.73
Ujeżdżenie
28.0715
56.14
Galop
14.3725
28.75
Kłus
9.037
18.07
Skoki
15.202
30.40
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 20 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 163 cm
Płeć: klaczWaga: 425 kg
Maść: Myszata Urodzona: 18.02.2017
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 28 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2925.51
Wytrzymałość478.74  Galop506.85
Prędkość627.27  Kłus232.65
Ujeżdżenie600.81  Skoki479.16
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-19.57
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
478.747
478.747
Prędkość
627.278
627.278
Ujeżdżenie
600.811
600.811
Galop
506.855
506.855
Kłus
232.65
232.65
Skoki
479.165
479.165
Ta klacz ma 235 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

KTO ROBI AVATARY? nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja