medusa.

Staż : 58 dni
Ranking ogólny : 8174.
Fundusze : 4 086 589 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Mustang Cremello
12:30
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1874.88

Wytrzymałość
290.156
580.31
Prędkość
212.271
424.54
Ujeżdżenie
123.1195
246.24
Galop
152.953
305.91
Kłus
50.4685
100.94
Skoki
108.4735
216.95
Rasa: MustangWiek: 19 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 155 cm
Płeć: klaczWaga: 475 kg
Maść: Cremello Urodzona: 28.08.2016
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 156 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0010
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0100
Zawody w ujeżdżeniu 0011
Potencjał genetyczny Suma: 2908.39
Wytrzymałość582.00  Galop580.75
Prędkość748.98  Kłus166.17
Ujeżdżenie415.18  Skoki415.29
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
7.38
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Candyfloss 2760.37 Mięsko armatnie
Mustang
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
582.006
582.006
Prędkość
748.985
748.985
Ujeżdżenie
415.183
415.183
Galop
580.754
580.754
Kłus
166.174
Skoki
415.293
415.293
Ta klacz ma 234 gwiazdki doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja