Magdaléna

Staż : 4865 dni
Ranking ogólny : 266.
Fundusze : 44 652 382 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Kłusak francuski Skarogniada
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3871.98

Wytrzymałość
321.728
643.46
Prędkość
412.2215
824.44
Ujeżdżenie
358.748
717.50
Galop
68.463
136.93
Kłus
555.875
1111.75
Skoki
218.9535
437.91
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 24 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: klaczWaga: 547 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 04.06.2016
Hodowca: Cathleen Zarobki: 4 601 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 08145
Wyścigi kłusem 02154
Biegi przełajowe 0138
Konkursy skoków 0100
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 3146.44
Wytrzymałość531.81  Galop172.60
Prędkość656.71  Kłus832.07
Ujeżdżenie593.97  Skoki359.24
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
531.815
531.815
Prędkość
656.717
656.717
Ujeżdżenie
593.976
593.976
Galop
172.601
Kłus
832.078
832.078
Skoki
359.249
359.249
Ta klacz ma 258 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja