Qui

Staż : 3870 dni
Ranking ogólny : 1168.
Fundusze : 203 818 equus
Historia właścicieli
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1367.32

Wytrzymałość
25.3335
50.67
Prędkość
130.8305
261.66
Ujeżdżenie
182.7705
365.54
Galop
100.7215
201.44
Kłus
14.779
29.56
Skoki
229.226
458.45
Rasa: Kuc szetlandzkiWiek: 7 lat 6 miesięcy
Gatunek: KucWzrost: 107 cm
Płeć: klaczWaga: 338 kg
Maść: Jasnokasztanowata Urodzona: 01.01.2016
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 136 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0101
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 1815.07
Wytrzymałość207.25  Galop307.25
Prędkość342.79  Kłus99.67
Ujeżdżenie378.86  Skoki479.22
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
2.65
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Janusz ☣ νι¢тσяια's ѕє¢яєt☣
Matka: Koń zniknął
Kuc szetlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
207.256
207.256
Prędkość
342.798
342.798
Ujeżdżenie
378.86
378.86
Galop
307.251
307.251
Skoki
479.228
479.228
Ta klacz ma 123 gwiazdki doskonałości.

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

96K EH BP CK nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja