Pusia6666

Staż : 543 dni
Ranking ogólny : 6629.
Fundusze : 18 840 852 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
21:45
Energia
38%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1787.06

Wytrzymałość
100.2675
200.53
Prędkość
190.726
381.45
Ujeżdżenie
175.439
350.88
Galop
231.8825
463.76
Kłus
54.027
108.05
Skoki
141.189
282.38
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 15 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 163 cm
Płeć: ogierWaga: 474 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 02.10.2015
Hodowca: Pusia6666 Zarobki: 1 125 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0012
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 1718.60
Wytrzymałość204.61  Galop439.81
Prędkość356.60  Kłus106.26
Ujeżdżenie331.27  Skoki280.02
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
44.45
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
204.616
204.616
Prędkość
356.6
356.6
Ujeżdżenie
331.274
331.274
Galop
439.819
439.819
Kłus
106.268
Skoki
280.021
280.021
Ten koń ma 115 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Jimmy nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja