kunegunda2

Staż : 5011 dni
Ranking ogólny : 477.
Fundusze : 4 292 178 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Kasztanowata
21:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2227.36

Wytrzymałość
120.1305
240.26
Prędkość
164.897
329.79
Ujeżdżenie
315.3255
630.65
Galop
212.778
425.56
Kłus
238.6
477.20
Skoki
61.949
123.90
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 5 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 161 cm
Płeć: ogierWaga: 478 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 12.09.2015
Hodowca: Niwa Zarobki: 331 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 2393.06
Wytrzymałość270.86  Galop431.48
Prędkość376.17  Kłus556.66
Ujeżdżenie632.52  Skoki125.34
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
26.34
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: kupię chmurki JMP
Matka: Vintage
Koń luzytański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
270.861
270.861
Prędkość
376.176
376.176
Ujeżdżenie
632.529
632.529
Galop
431.487
431.487
Kłus
556.66
556.66
Skoki
125.347
Ten koń ma 183 gwiazdki doskonałości.

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

2393.06 PG 183* nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja