KimiKo

Staż : 2615 dni
Ranking ogólny : 104.
Fundusze : 1 387 921 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń trakeński Siwa Jabłkowita
17:15
Energia
89%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2840.01

Wytrzymałość
261.077
522.15
Prędkość
146.936
293.87
Ujeżdżenie
237.3975
474.80
Galop
365.158
730.32
Kłus
123.284
246.57
Skoki
286.154
572.31
Rasa: Koń trakeńskiWiek: 17 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: klaczWaga: 495 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzona: 07.09.2015
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 2 001 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0006
Wyścigi kłusem 0004
Biegi przełajowe 00410
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0200
Potencjał genetyczny Suma: 2323.09
Wytrzymałość430.82  Galop598.07
Prędkość239.04  Kłus198.98
Ujeżdżenie391.58  Skoki464.58
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
77.54
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
430.822
430.822
Prędkość
239.041
239.041
Ujeżdżenie
391.587
391.587
Galop
598.071
598.071
Kłus
198.981
198.981
Skoki
464.585
464.585
Ta klacz ma 175 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja