Haakonka

Staż : 1042 dni
Ranking ogólny : 13892.
Fundusze : 21 295 727 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 2677.01

Wytrzymałość
207.866
415.73
Prędkość
234.0135
468.03
Ujeżdżenie
313.521
627.04
Galop
151.0015
302.00
Kłus
54.0715
108.14
Skoki
378.0335
756.07
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 18 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: ogierWaga: 546 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 03.08.2015
Hodowca: Chouette Zarobki: 5 722 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0134
Wyścigi kłusem 0432
Biegi przełajowe 016257
Konkursy skoków 0522
Zawody w ujeżdżeniu 0142
droite
Potencjał genetyczny Suma: 2138.58
Wytrzymałość337.32  Galop243.78
Prędkość380.80  Kłus116.98
Ujeżdżenie493.71  Skoki565.97
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
337.321
337.321
Prędkość
380.8
380.8
Ujeżdżenie
493.716
493.716
Galop
243.781
243.781
Kłus
116.988
Skoki
565.975
565.975
Ten koń ma 157 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Ditto nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja