waldek74

Staż : 3793 dni
Ranking ogólny : 235.
Fundusze : 124 113 353 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
11:30
Energia
64%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1980.20

Wytrzymałość
47.7415
95.48
Prędkość
267.237
534.47
Ujeżdżenie
241.83
483.66
Galop
338.2675
676.53
Kłus
24.3315
48.66
Skoki
70.695
141.39
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 7 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 463 kg
Maść: Cremello Urodzony: 27.03.2015
Hodowca: waldek74 Zarobki: 1 152 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01384
Wyścigi kłusem 0001
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 2155.92
Wytrzymałość246.22  Galop569.57
Prędkość449.96  Kłus118.35
Ujeżdżenie407.19  Skoki364.60
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
73.90
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: O 2155.64||50 Thoroughbred.
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
246.222
246.222
Prędkość
449.967
449.967
Ujeżdżenie
407.193
407.193
Galop
569.574
569.574
Kłus
118.358
Skoki
364.604
364.604
Ten koń ma 157 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

falabellaFalabella

prędkość: +8, ujeżdżenie: +7, kłus: +9

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

etoileimmortelGwiazda mocy nieśmiertelności

wytrzymałość: +10, prędkość: +10, ujeżdżenie: +10, galop: +10, kłus: +10, Skoki: +10


Ośrodek jeździecki

O 2155.92||57 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja