kaaamis99

Staż : 2170 dni
Ranking ogólny : 5517.
Fundusze : 25 262 832 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń andaluzyjski Cremello
14:00
Energia
84%
Zdrowie
100%
Morale
97%

Umiejętności

Suma: 695.27

Wytrzymałość
63.4415
126.88
Prędkość
73.576
147.15
Ujeżdżenie
91.1665
182.33
Galop
40.3005
80.60
Kłus
21.2975
42.59
Skoki
57.851
115.70
Rasa: Koń andaluzyjskiWiek: 22 lata 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 159 cm
Płeć: klaczWaga: 467 kg
Maść: Cremello Urodzona: 06.10.2013
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 1 562 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0011
Wyścigi kłusem 0001
Biegi przełajowe 0003
Konkursy skoków 0003
Zawody w ujeżdżeniu 0049
Potencjał genetyczny Suma: 629.82
Wytrzymałość119.28  Galop73.00
Prędkość129.62  Kłus34.99
Ujeżdżenie164.80  Skoki108.10
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
60.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Koń andaluzyjski
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
119.284
Prędkość
129.625
Ujeżdżenie
164.805
Skoki
108.105
Ta klacz ma 13 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Butter Bun nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja