Eklerek

Staż : 438 dni
Ranking ogólny : 897.
Fundusze : 2 174 868 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada

s

11:00
Energia
75%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 322.27

Wytrzymałość
18.047
36.09
Prędkość
43.7855
87.57
Ujeżdżenie
24.989
49.98
Galop
46.4035
92.81
Kłus
7.2515
14.50
Skoki
20.6595
41.32
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 23 lata 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 163 cm
Płeć: ogierWaga: 481 kg
Maść: Gniada Urodzony: 22.06.2025
Hodowca: nimil

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 6621.17
Wytrzymałość903.37  Galop1600.43
Prędkość1469.39  Kłus362.98
Ujeżdżenie1250.84  Skoki1034.14
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-20.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
903.377
903.377
Prędkość
1469.39
1469.39
Ujeżdżenie
1250.85
1250.85
Galop
1600.43
1600.43
1600.43
Kłus
362.986
362.986
Skoki
1034.14
1034.14
Ten koń ma 606 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +13, prędkość: +13, ujeżdżenie: +13, galop: +13, kłus: +13, Skoki: +13

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique2xblancrouge2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xrougevert2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xrouge2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonuscouleurKolor

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
16 listopada 2025
Boks:
boks 1* słoma
Korzyści:
pasza owies

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja